2011. július 26., kedd

Szvák Gyula: Kis magyar ruszisztika - Jelenlegi ára: 1 265 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kis magyar ruszisztikaA könyv listaára: 1490 Ft. Leírás:
Az ország egyik legelismertebb Oroszország-kutatójának új kötete - mintegy rímelve Esterházy Péter: Kis magyar pornográfiájára (legutóbb: Budapest, Magvető, 1986) - a hazai ruszisztika múltját igyekszik bemutatni, közérthető nyelven. Elsőként a rusz kifejezés jelentését ismerteti, majd a Mi az orosz? rendkívül nehéz kérdésére keresi a választ, külön kitérve az orosz ember és az orosz lélek témájára. A szerző ír a két nép viszonyáról, találóan megfogalmazva: a magyarok és az oroszok borátságáról, hogy hogyan lettünk szövetségesekből kvázi ellenségek, s személyes benyomásait is elmondja Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnökről. A szerző külön fejezetet szentel az ismertebb ruszisták munkásságának: a pétervári és a moszkvai iskolától a szovjet ruszistákig, s természetesen külön ír a magyar történeti ruszisztikáról. Szvák szót ejt még arról, hogy kiből és hogyan lehet napjainkban ruszista - külön kiemelve a Ruszisztikai Központ tevékenységét, majd rendkívül érdekes adatokat közöl a ruszofóbiáról, végül arról ír, miért is jó ruszistának lenni. A könyv végén megtalálhatjuk még a ruszista tízparancsolatát és a Ruszisztikai Központ kiadványainak listáját is. Általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánlott kötet. ISBN: 978-963-7730-60-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 265 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 18:25
. Szvák Gyula: Kis magyar ruszisztika - Jelenlegi ára: 1 265 Ft

Fontos